Jdi na obsah Jdi na menu

Feminismus

 

 

Dámy.

Pokud Vás na veřejnosti osloví cizí muż a Vy mu dáte najevo, že se s ním nechcete bavit, měl by se omluvit a zmizet. Už dávno existuje zákon o obtěžování. Pokud to neudělá, znamená to jediné, chce Vám znepříjemnit život.

Existuje slovo Etika. Existuje kurz etiky. Doporučuju všem, co se neumí na veřejnosti slušně chovat. Zvláště v době Covidové je přípustné plivat jen do kapesníku, jinak se dopouštíte trestného činu šíření virových onemocnêni, paragraf.

 

Mezi přátele, a je to jen úhel pohledu, považuji lidi, o kterých vím, jak se jmenují, kde pracují, kde bydlí, jaké mají vzdělání, jestli mají nějaké děti. S lidmi podobným vêkem a vzděláním mohu mít témata k přátelskému hovoru.

 

Jsem "stará škola" a proto zdůrazňuji, že je nepřijatelné, aby Vás na veřejnosti oslovil cizí neznámý muž. Dalo by se mluvit o nějaké výjimce, kdy např v obchodê komunikujete s cizím neznámým mužem, ale ten jsko zamêstnanec tohoto objektu má na sobê pracovní uniformu a defacto už není neznámý muž, ale je to pracovník ostrahy obchodu nebo pracovník obchodu pŕímo.