Jdi na obsah Jdi na menu

Pointa

 

Po tom všem se cítím zahanbená, ponížená.

Byla jsem novicka.

Snažila jsem se být dokonalá.

Dokonce jsem se naučila péct pro svého manžela piškot, který miloval.

Ale.

Odmítla jsem knedlíky a omáčky, aby po letech nevypadal, jako prase na porážku.

Nestačilo to 

Nestačila čistá Low.

Protože.

Byl Skrblík.

A zajimal ho jen majetek.

Protože.

Když chtěl vyplatit svou rodinu, chtěla jsem svůj podíl na majetku za svůj finanční příspěvek.

Zavrhl mne.

Má novou partnerku.

Po svatbě chtěla svůj podíl na majetku.

 

 

 

Zdá se, že Love má pro něho větší hodnotu, než Love.

Lituju dne, kdy jsem jeho kecům podlehla, protože rodina není investice a člen rodiny není inventář, který vyměnite, protože když se dva rozejdou, protože nenachází společnou budoucnost, není to to samé, jako když založí rodinu a celoživotně se zavážou k prosperitě svého potomka. Asi mimo mou kritiku by byl někdo, kdo se hlásí k projektu "Množírna"; postavil jsem dům, zasadil strom a splodil potomka, svůj úkol jsem splnil. Tak tady nelze nic kritizovat. Ale do této kategorie jsem nikdy nepatřila.

 

Jeho nová partnerka je na metry daleko od jeho představ o ideálu, který má jméno Ornella Mutti.

Vím, jak jeho nová partnerka vypadá a bude potřebovat hodně plastik, aby se jí přiblížila. A říkám to proto, že mne předhodila svému manželovi, s kterým se proti jeho vůli rozvedla, a řekla, že bychom se k sobě hodili. S prominutím, oba jako prase na porážku. Prosím, a netvrďte mi, že má vnitřní krásu osoba, která dětem veme jejich otce pro své vlastní potěšení.

Jestli to bude číst, vím, že jako women to bude pro ni ten nejlepší trest za to, že rozvrátila dvě funkční rodiny.

 

Já se jako jeho partnerka dlouho trápila, že jsem nevypadala jako OM a to jsem vypadala mnohem líp, než ona.

Oba vnesli do své nové společné budoucnosti spousty lží, s kterými jsem se musela umět vyrovnat, a proto je spravedlivé, když do toho vnesu nové světlo a oba se budou muset vyrovnat s touto situaci, jako kdysi já, protože to není jen o vás, ale o vaší rodině, o vašich přátelích, o lidech, kteří vás znají z bydliště, z práce, a mají otázky a ve hře jsou i taková slova jako je lež, pravda a důvěra. 

A to nejdůležitější, položit si otázku, jaké jsou jejich úvahy o budoucnosti, když vlastní budoucnost založili na lží, aby je společnost nezavrhla.

 

/clanky/modlitba.html

Vzdala jsem se porozvodového majetkového vyrovnání, protože řekl, že se už nikdy neožení a majetek zdědí jeho jediná dcera. Sliby se slibuji a blázni se radují. Nechci, aby stejně dopadla dcera.

 

img_20240509_135855.jpg